Reklama
 
Blog | Miroslav Patocka

Národ, který vycpává lidi – Zeman a Putin slaví společně bok po boku

 

Vladimir Iljič Lenin byl velkou osobností – byl zakladatelem nejkrvavější ideologie všech dob. Naučil nejen Rusy, ale i mnoho ostatních národů, jak závidět a na základě závisti nenávidět a likvidovat. V rámci „vědeckého komunismu“ (který se za komunismu vyučoval i u nás na všech vysokých školách – mladší ať se zeptají svých rodičů, jaké měli z tohoto předmětu známky), který se zakládá právě na nenávisti ostatních (my jsme ta správná třida a ta druha je nepřátelská), založil Lenin v roce 1917 Říši zla (pro mladší generaci SSSR), jejíž základní doktrínou byla likvidace „třídního nepřítele“.

 

K lítosti mnohých komunistů zemřel V.I. Lenin příliš mladý a nestačil tudíž zabit zas až tak moc třídních nepřátel. Aby Rusové a celý svět, tedy příznivci teto zvrhlé ideologie nezapomněli, tak si Rusové Lenina vycpali. Když je někdo dostatečně perverzní a oblblý ruskou propagandou, může se jít podívat na vycpaného masového vraha a pomodlit se k němu – ta modlitba začíná: „Proletáři všech zemí spojte se“.

Masový vrah Lenin si ale vychoval dalšího šikovného masového vraha – Stalina. Ten, díky tomu, že vládnul třicet let, dokázal zabit ještě daleko víc lidi, než opěvovaný Lenin, nebo nejdřív opěvovaný a později zatracovaný Hitler.

Stalin se poté, co ve třicátých letech zavraždil a deportoval desítky milionů lidí, mezi nimi velkou část Ukrajinců, v létě roku 1939 spojil s Hitlerem, aby rozpoutal II. SV – nejstrašnější masakr všech dob. Rusko v čele se Stalinem dokázalo na začátku II. SV zabít ještě víc lidí než Hitler – v Polsku, Finsku, Pobaltí a jinde umírali stovky tisíc nevinných lidí rukou Rudé armády. No řekněte, není tohle důvod jet oslavovat do Moskvy? Vysmívat se všem těm obětem rudých desperados – to je pocit štěstí, myslet na ty vyhlazené rodiny a zničená města. Kdo by takového prezidenta, jako je Miloš Zeman, za to neměl rád?

Reklama

Už Vás někdy napadlo, že jsme vlastně měli všichni štěstí, že Hitler byl ještě podlejší než Stalin a po dvouletém přátelství těchto dvou diktátorů Hitler přepadl Rusko? Kdyby Hitler a Stalin zůstali spojenci, tak nebyla na světě síla, která by je porazila. Celá Evropa by byla rozdělena mezi komunistickým Ruskem a hitlerovským Německem. Takže to vlastně bylo štěstí v neštěstí, že dva největší vrazi naší historie, se později začali prát mezi sebou. Je to jako, když dva pasáci na začátku své kariéry spolupracují, aby si společně vybudovali revír pro své pouliční vlaštovičky, a záhy se jeden druhého snaží zabít, aby měl vše jen pro sebe.

Slavit konec války a dívat se na obrázky masových vrahů není nic pro mě. Když už chce Zeman symbolicky něco připomenout a je odvážným politikem, měl by si vybrat 17. září – den, kdy v roce 1939 Rudá armáda přepadla Polsko a společně s Německem rozpoutali největší jatka všech dob. Na to ale Zeman nemá. Místo toho se bude lísat k dalšímu z řady ruských masových vrahů a bude domlouvat kšefty pro své kámoše Klause, Kellnera, nebo různé kamarády z dob dřívějších. Určitě se mu za to dostane od Putina a ruských státních medií pochvaly. No nepotěší to?

Co k tomu dodat? Náš prezident se chce podílet na oslavách masových vrahu, když jejich děti zabíjí, dál na Ukrajině? Je to náš prezident? Můj asi těžko.